září 12, 2009

cause we're so handsome.

What about writing with u/talking? Gotta express feelings through the paper, afraid of face-to-face conversation: cause my face's not so good to-b seen with u .. you're beautiful/it's true .. and yeah, it is. Just pull that silver something off your forehead .. and it's gonna be uno perfecto. Still, there's no chance .. makes me wonder: maybe God should come n say: 'hey, he's so fragile n tough in the same time .. that's just his facade .. well, he speaks french after all .. see what's GOIN ON.'

Pravda, exposé dosti patetické, možná by se dalo ještě přidat 'he is currently listenin to My Bloody Valentine .. it's called shoegaze, y'know .. he may feel a bit intense .. in that case .. yeah.'

After all: I'd Rather Dance With You/than talk with you neznamená jenom dobrý slogan.

Je to středobod: do sebe zachumlaný spletenec melancholie, upřímnosti a pravdoláskařství vs. so why don't we just move into the other room/there's space for us to shake/and hey (fuckin yeah)/I like this tune. Jako nebe pod Berlínem, metro nad Paříží. Taneční struktura promítáná přes námořnické tričko, s pruhy světlemodrými. Tak jako námořnické tričko deklaruje zasněnost majitele, dobrý slogan vytapetovaný na na about me profilu taktéž má svou společenskou hodnotu a váhu. Play it coolboy .. jiná písnička, ale pojďme se o ní bavit přímo: explozivní so fuckin useless/explozivní exposé (a ten přechod)/explozivní you're just as boring as everyone else/ explozivní days replace days n things replace things/explozivní run run run and you cannot run or ever ever escape. STUCK-PAST TIMING. Jako vlna, před kterou nemůžeš a nechceš uniknout. Vidíš ten escape a nechceš, protože nemůžeš. Klíčem jsou smysly a pudy. THEY GO/THEY SAY .. WHY D'YOU HAVE TO GET SO HYSTERICAL/SO FUCKIN USELESS ... riff .. riff .. play it coolboy, play it coolboy, p.l.a.y.i.t.c.o.o.l. A Erlend je coolboy - The Entertainer, viď. Hladí, drásá.

Positive Tension: nesetkal jsem se s výraznějším pocitem naprostý odcizenosti a zároveň nezávislosti na někom jinym .. jako tady v poslední fázi od the reckoning. Success is over.

Říkejme té slečně třeba P. a nedávejme to nutně do kontextu s jménem. If that's the way it is/then that's the way it is .. nepouštějme se do prvoplánových odsouzení neznámého. Můj imaginární freunde, the gentlest feeling je něco modrého nad obzorem. Platonický vztah=asexual relationship. Mít eso v rukávu - koukat se jinam, kua furt, abys nebyl prozrazen. Why so scared of romance, toť otázka. Řekl bych give me one more chance/two more years, kdyby bylo co napravovat.

Psal jsem to už na twitteru: když někdo za tebou v autobuse začne hlásit, že Fixa je v Čechách jakože dobrá, dokonce nahrávala v Londýně s Guy Fixsenem (řekne to pěkně pohradecku guj), kterej teda nahrával se světově známejma kapelama, ale nevim jako zrovna se kterejma .. a ty víš, že celej tejden měli u toho so-called táboráku největší ohlas tři upocený fláky právě od nich, podaný v pochopitelným redneckým podání, i když jasně že o to nejde, jde o tu náplň, tak ti nějakym způsobem začne vibrovat bránice a za chvíli pomalu praskat.

Byl jsi na - říkejme tomu v souladu s většinou - Rokáči na Žlutym psovi? Byla tam prý největší pařba. Asi jo - I wanted to inform my brother about Ska-P .. people were against this idea .. so was I .. hence .. when I saw the fires .. I had to laugh.

Od P., která není P. jsem se dozvěděl, že zelený Hariba jsou nejhorší. Že si je teda dám .. zamumláno .. a big aplaus .. from her.


You're not doing this alone.

Žádné komentáře: